Fotoverslag // Fuerteventura + outfit

Afgelopen week had ik een weekje vakantie en ging ik éindelijk naar Fuerteventura. En voor je die naam 50 keer opnieuw gaat lezen om te begrijpen wat er staat; Fuerteventura is één van de Canarische Eilanden. Dat heb ik namelijk een behoorlijk aantal keer moeten uitleggen deze weken haha. Natuurlijk heb ik foto's gemaakt en die heb ik nu samengevoegd in een fotoverslag.


First things first, de laatste keer dat ik wat gepost heb was... 18 januari, oh. School, vakantie, geen idee wat ik überhaupt moest posten en stiekem was ik het gewoon een beetje vergeten. Nu ik een belangrijke toetsweek heb heb ik natuurlijk tijd (not).
Ik vloog met Transavia vroeg in de ochtend richting Fuerteventura. Dit is altijd zo mooi... (*denkt ze wanneer ze van binnen doodsbang is vanwege turbulentie*)

Ons hotel (Oasis Village) stond in Corralejo, een plaatsje in het noorden van Fuerteventura. De stranden daar zijn niet súper mooi maar wel heel leuk met o.a. eetcafeetjes als deze. Naast die stranden heeft Corralejo ook een haven, mijn droomhuis (argh, ik had hier echt een foto van moeten maken, het was zo mooi) en een winkelstraat. Die winkelstraat bestaat grotendeels uit toeristen/souvenir winkeltjes, maar daarnaast heb je ook een Zara, Bershka, Stradivarius, Esprit, Mango, Women' secret, Shana en meer. Mocht je meer winkels willen (Pull & Bear, H&M etc.) dan zou je naar het overdekte winkelcentrum Las Rotondas moeten gaan in Puerto del Rosario.










Hier zie je zo'n strandje van de andere kant. Ergens links zie je die bar van net. Het water is hier wel heel mooi blauw, maar ik zie er nooit mensen zwemmen. Wel duiken trouwens. Ik heb echt een zwak voor blauw water, palmbomen en zulke parasolletjes.








Hier zie je die duikers. Deze foto was een beetje laat gemaakt, maar het leek alsof er ineens een hele invasie duikers uit het water kwamen. Aan de overkant zie je een ander eiland (Waar volgens mij geen mens woont). Vanaf Fuerteventura kan je ook naar Lanzarote kijken.
Als je van mooi blauw water houdt zoals ik, vind je El Cotillo vast heel mooi. Eigenlijk was dit kleine watertje gewoon je personal zwembad, want het was echt heel diep. Links achter zie je nog een stukje blauw water van het 'echte' strand.

Meteen door met het volgende strand. De meeste mensen die naar Fuerteventura gaan zullen waarschijnlijk naar het zuiden gaan, naar Morro Jable. Hier vind je dan ook wel het beste zwem-strand en is het vaak wat warmer. Om hier naar toe te gaan hadden we een auto gehuurd. Dit was ongeveer anderhalf uur rijden. Naast een weg met alle hotels en winkeltjes en palmbomen heb je ook deze boulevard die uitkomt op een berg met allemaal restaurantjes en cafeetjes met uitzicht over het strand. 

Hier zie je nogmaals de weg met hotels, winkeltjes en palmbomen. Oh, had ik al gezegd dat ik de hele week non-stop aan het hoesten was. Nogsteeds trouwens. Altijd leuk. Dit is dan dat uitzicht waar ik het over had. Ik heb (en dat doe ik niet vaak in de winter haha) heerlijk in de zee gezwommen. Wat wel zielig klinkt nu je niemand in het water ziet liggen, wow. Dit was ook later op de middag.

Outfit // Deze skort is al eerder voorbij gekomen in een shoplog. Ik twijfelde toen nog of ik hem wou houden. Uiteindelijk had ik besloten 'm terug te brengen, maar toen kon ik  het bonnetje niet meer vinden haha, handig. Ik heb 'm wel mee genomen op vakantie en vind 'm uiteindelijk toch wel heel erg leuk. Skort // Vila, Top // Subdued Dit was de 5e (en waarschijnlijk de laatste, voor nu) keer dat ik op Fuerteventura ben geweest. 5 jaar op een rij. Daarom heb ik ook niet heel veel foto's, omdat ik dan 5 keer foto's dubbel zou hebben. Ik kan het iedereen aanraden om in de winter naar de zon te gaan haha. 

Ben jij wel eens naar de Canarische Eilanden geweest?

21 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een super mooie foto's! Het lijkt me echt een heel gaaf eiland als ik het zo zie (: Ik wil altijd nog een keer naar de Canarische eilanden, heerlijk even naar de zon!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige foto's! Als ik dit zo zie krijg ik heel erg veel zin de warmte :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een ontzettend mooie foto's! Kan echt niet wachten op het lekkere warme zonnetje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw prachtige foto's. Daar zou ik ook wel eens naartoe willen gaan. En wat een mooie outfit ook :D xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. je hebt echt hele mooie foto's gemaakt! en je vakantie klinkt ook erg leuk. heerlijk zo even naar de zon in de winter.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Pffff wat heerlijk, die zon, de lichte foto's. Ik kan niet wachten tot het hier weer wat mooier weer is. Mooi verslagje!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wauww zecht super mooie foto's!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. WOW het ziet er echt geweldig uit. Ik moet daar ook een keer naartoe!
    en mooie foto's trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauuuuw! echt prachtige foto's! Je maakt me echt jaloers, heb dan toch een beetje kunnen wegdromen! Echt leuk! En ik vind die short echt mooi, goed dat je het bonnetje kwijt was!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Zo raar dat het daar zo warm is en hier... niet haha. Ziet eruit als een hele fijne vakantie! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw je foto's.. Zoo mooi! Je maakt me wel jaloers hoor, als ik die foto's zo zie heb ik ook weer zin om op vakantie te gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Super mooie foto's

    Liefs Madelon
    justcrazygirlx.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een mooie foto's en je outfit is ook erg leuk!
    Liefs, Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een prachtige foto's, en je outfit is ook heel mooi! Volgends mij heb jij het wel naar je zin gehad. Ik volg je nu op bloglovin, leuke blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Het ziet er echt prachtig uit! Hele mooie foto's ook!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Zon, zee, strand... Geef me zomer! :) Leuke outfit!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Pffff wat ben ik jaloers zeg, wat een geweldig mooie foto's! Ik wil ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Waaauw super mooie foto's! Ik wil nu ook echt weg naar de zon, je outfit staat je trouwens heel leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. ziet er erg leuk uit en mooie outfit!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hele mooie foto's en je skort vind ik echt geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wow zalig! Als ik het goede weer hier zie kijk ik zo uit naar de zomer!
    En een heel mooi outfitje.
    Liefs
    Mariska

    BeantwoordenVerwijderen