Things I'm looking forward to in 2015

Ken je de app Dreamdays? Het is een app dat aftelt naar dagen waar je je op verheugd. Ik heb weer een aantal dingen in 2015 waar ik me op kan verheugen. Van vakanties tot concerten. Lees verder :)

foto van www.mytraveljournals.nl
Budapest
Het is dan wel een werkweek met school, maar ik ga naar Boedapest ! Nou goed, het is nog niet hélemaal zeker. Je kon kiezen tussen Praag, Boedapest of skiën in Oostenrijk. Ik hou meer van steden dus ik twijfelde tussen Boedapest en Praag. Praag heb ik als tweede keus gedaan. Ik kan dus nog uitgeloot worden bij Boedapest, dan wordt het Praag. Ook leuk :) Nog even wachten tot april.Taylor Swift
Ik heb nog steeds een obsessie met 1989, Taylor's nieuwe album. Toen ik hoorde dat ze naar Amsterdam kwam dacht ik al meteen; I need to go. Dat is gelukt, ik heb kaartjes, woehoe. 21 juni zit in de Ziggo Dome. Ga jij ook? Ik zit in vak 212, rij 1.

 16th birthday
Ook al is je verjaardag iets elk jaar opnieuw terug komt (logisch), vind ik je 16e verjaardag toch wel wat 'specialer'. Ik heb nog geen idee wat ik ga doen met m'n verjaardag. Jarig zijn in de winter is zo lastig (4 februari). Iemand ideeën?
Zomervakantie, meivakantie, kerstvakantie, vakantie ! 
No need to explain this. Fuerteventura
Fuerteventura is één van de Canarische Eilanden. Dit is de 5e keer op een rij dat we in februari naar Fuerteventura gaan. Waarschijnlijk ook de laatste keer. Als ik mezelf ergens 'drop' in het plaatsje waar we altijd verblijven met Google Maps weet ik ondertussen al de weg te vinden naar de eetzaal, haha. De eerste foto in dit artikel is ook, net als deze hierboven, vorig jaar gemaakt op Fuerteventura. So prittiee.
Het examenjaar ingaan
Ja yeah, ik verheug me op school. Nee grapje, ik verheug me op het laatste schooljaar. Ik zit nu in 4 havo, na de zomervakantie 5 havo (het examenjaar) en dan, done. Tenminste, dat hoop ik haha. Ik heb nog geen idee wat ik daarna wil doen..

Meer bloggen
Er komt nu zo af en toe een blogpost online, maar ik ben wel van plan meer te doen met m'n blog. Ik vind het heel leuk en heb veel ideeën de laatste tijd. Nu nog even de tijd vinden en voilla.

Verder verheug ik me op het nieuwe seizoen van Orphan Black en Finding Carter en alle dingen waarvan ik nog niet weet dat het gaat gebeuren in 2015.

Waar verheug jij je op in 2015?
Heeft iemand trouwens enig idee waarom de foto's en tekst zo ver uit elkaar staan als je dit leest via Bloglovin? 

9 opmerkingen:

 1. Oke ik ga die app NU downloaden! Ik ga in november naar het huh concert van kensington waaah!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kensington lijkt me ook heel leuk, beide concerten al uitverkocht. Veel plezier !

   Verwijderen
 2. Je hebt echt super leuke vooruitzichten voor dit jaar! Een tip voor je verjaardag, ik werd namelijk 18 december 16... ook in de winter: gewoon gezellig zitten met wat vrienden en vriendinnen. Een staan-tafel is handig. Daarnaast gewoon gezellige muziek en wat chips, borrelnootjes en drinken!
  Liefs, Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Boedapest is geweldig! Praag ook, maar Boedapest is sowieso mijn favoriet, heerlijke stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke vooruitzichten heb je! ik verheug me eerst op de vakantie. nog maar 2 weken en 5 dagen, dus dat duurt niet lang meer.
  daarna verheug ik me ontzettend op mijn toekomstige emigratie.
  X diana.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Awww heerlijke vooruitzichten, wordt een leuk jaar voor je (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat leuk dat je naar Taylor Swifft gaat! Ik wilde of naar Taylor Swift of naar One Direction... Iets te lang over nagedacht want beide waren snel uitverkocht, jammerrr:P
  The Stylish Confessions | Fashion & Beauty blog

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik wil stiekem naar de Hyde Park show omdat het een soort mini festival is. Mijn vriend is fotograaf en ik hoop dat hij een kaartje voor me kan regelen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt heerlijk allemaal! Vakantie's klinkt als muziek in mijn oren ;-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen