JBL bluetooth speaker + charger

Ik wou al heel lang een speaker die ook nog eens m'n telefoon kon opladen. Nu heb ik er één en ik ben er heel blij mee ! Taylor Swift's 1989 on repeat haha.  Het is de (geen idee wat precies de juiste naam is) JBL portable wireless stereo speaker and charger, black. Aanrader? Lees verder..


Bovenop zit de aanknop met drie kleine lampjes om te zien hoeveel batterij je nog hebt. Als 'ie helemaal is opgeladen kan hij als het goed is 12 (!) uur muziek afspelen. Sinds kerst heb ik hem nog geen een keer hoeven opladen, hoe vind je die haha. En ja, ik gebruik 'm veel. Als m'n iPhone nou ook even zo'n batterij kan hebben.. Oh, verder kan je het geluid harder en zachter doen met de speaker.

Aan de zijkant zit 'built-in USB port' om je telefoon op te laden. Veel speakers hebben zo'n 'ingebouwde oplader', waarbij je je telefoon op de speaker zelf zet. Dit leek me eerst veel handiger, tot ik me bedacht dat alle telefoons natuurlijk een andere vorm oplader hebben. Nu heb ik de iPhone 4, maar binnenkort misschien de iPhone 5 of een Samsung, wat dan?

Verder zit er nog een tasje in om je speaker in te stoppen en een oplader kabel voor de speaker zelf met adapters voor verschillende landen.


Het geluid is super goed en kan mega hard, met de nadruk op mega. Hij is heel handig om mee te nemen en de batterij gaat ook lang mee. Het enigste minpuntje vind ik dat je geen knopjes hebt om naar het volgende liedje te gaan, maar dat je eerst je telefoon aan moet doen etc. om dat te veranderen. Maar goed, dat is dan ook een heel klein minpuntje. Ik kan je deze speaker zeker aanraden als je opzoek bent naar goede kwaliteit. Oh, prank time; verstop 'm in iemands kamer terwijl hij verbonden is met je telefoon en speel geluiden af zodra die persoon terug is. Uit eigen ervaring; het is leuk. - Media Markt -

Hoe luister jij naar je muziek? 


3 opmerkingen:

  1. Zo'n goede speaker kan ik zeker wel gebruiken haha. Goede aanrader! Super handig! Hup naar de mediamarkt.
    Btw je hebt echt heel leuke artikelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt nice. Ik zocht ook al een tijdje naar zulke speakers die klein zijn en goed geluid hebben. Ik ga ze zeker halen ����

    BeantwoordenVerwijderen