Shoplog H&M, Forever 21, This is Lily


Afgelopen week ben ik (eindelijk) weer eens een keer naar de stad gegaan. Ik had de weken ervoor zó veel toetsen, dat ze het wel leuk vonden om daarna ook nog een toetsweek in te plannen. Deze week heb ik gelukkig verkort rooster. Dat houdt in dat iedereen na het 4e uur (12:10) uit is, een week lang. Lees verder om te zien wat ik in de stad gekocht heb. Ook zit er een gewonnen item tussen.

 Deze sjaal komt van de H&M. Die 'vierkantjes' print zie je ineens overal & me likey. De ene kant is zwart, de andere wit. Hij staat niet/niet meer op de H&M site, maar ze hebben 'm wel gewoon in de winkels. Ik weet dan ook niet meer precies hoeveel deze kostte, oeps, ergens rond de 10 euro waarschijnlijk.

 Deze trui komt ook van de H&M. Ik was al een tijdje opzoek naar een grote oversized trui, en ik heb 'm gevonden. Deze dus haha. Hij valt achter wat langer dan voor. Kan op een legging, maar ook gewoon thuis met hoge kniekousen en warme chocoooo. Deze was 19,99 euro.


 Deze trui zit zóo lekker. Hij komt van de WE, waar ik normaal nooit kom. Ik besloot toch een keertje te kijken en vond deze heel leuk. De streepjes zijn bordeaux. Het doet me een beetje denken aan die schooluniformen uit Amerika, weet je wel. Hij was wel een beetje prijzig (vind ik), 39,95 euro namelijk. Uiteindelijk kreeg ik wel 15% korting met de CJP-pas die we elk jaar van school krijgen.


 Dit vest komt van de Forever 21. Het is eigenlijk een soort kimono, maar dan gemaakt als zo'n lekker warm vest. (Ja, ik weet niks van stoffen.) Het deed me ook wel een beetje denken aan de vesten van Brandy Melville. Deze kostte 21,75 euro.

Hoe leuk is dit tasje ? "Whoever said money doesn't buy happiness didn't know where to shop" - Blair Waldorf.
Hij was maar 2 euro ! Hij is alleen wel érrug groot en het logo van Invito staat er groot op, maar voor 2 euro maakt dat me helemaal niks meer uit.
Als laatst deze trui van This is Lily. Deze heb ik gekregen van www.Styletoday.nl. Ik kende het merk nog niet, maar blijkbaar dragen veel bekende Nederlanders het ook. Op deze sweater staat het logo van This is Lily en is normaal 69,95 (!).

Welk item vind jij het leukst? 

10 opmerkingen:

 1. Oh ik vind die sjaal van de H&M echt geweldig, ga morgen gelijk kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke aankoopjes! Allemaal heel fijn voor het najaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke items heb je gekocht, de sjaal van de h&M is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke sjaal, dat grid patroontje vind ik ook heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke spulletjes zeg! Die gestreepte trui is echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben zo gek op de Forever 21! Leuke items heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen