Update // wat vind jij van mijn blog? (enquête)

It's been 69 years... a.k.a. iets langer dan een maand sinds er enige activiteit op deze blog verscheen. Waarom? Ik heb er in de vakantie gewoon helemaal niet meer aan gedacht. Nu school eenmaal weer begonnen is mis ik het 'bloggen' toch wel een beetje en wil ik het weer oppakken.
Lekker logisch ook, heb je veel tijd, doe je niks, begint school weer, heb je ineens zo veel te doen haha. Anyways, ik heb een enquête gemaakt waarbij ik graag jullie mening over mijn blog wil weten. Welke posts het leukst zijn, of de lay-out overzichtelijk is etc. Zo kan ik mijn blog verbeteren en weer een goede start maken. Als je 'm wil invullen, heel graag (duurt 2-5 minuutjes) :) Klik hier om naar de enquête te gaan!


Geen zin/tijd om de enquête in te vullen, kan je ook in de reacties je tips & ideeën kwijt of kan je een mailtje sturen naar merel.mmm@gmail.com!

14 opmerkingen:

  1. Yay, leuk dat je weer vol energie aan de slag wil gaan! Voor mij was het ook lastig hoor, in de vakantie. Ik denk dat ik de enquête niet in ga vullen (wow, dat klinkt zo echt stom, maar zo bedoel ik het niet), aangezien ik je blog nog niet zo lang volg en niet weet of ik dan goede antwoorden in kan vullen. Hopelijk krijg je heel veel nuttige feedback :)! Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ingevuld! Ik ben benieuwd naar je posts (:

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Altijd goed om zo'n enquete te houden! :-) Ik vind sowieso dat je blog er goed uit ziet, mooi en overzichtelijk!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je blog ziet er sowieso leuk uit. Maar altijd leuk en handig om een enquête te houden.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik zal hem meteen even invullen! Succes ermee :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze zomer heb ik ook een stuk minder aandacht gegeven aan mijn blog, gewoon omdat ik er even niet zoveel zin in had, ik was veel liever buiten met het mooie weer en ging leuke dingen doen in plaats van binnen achter mijn laptopje zitten. Dus helemaal niet onlogisch! Nu het buiten wat kouder wordt vind ik het weer leuk om achter mijn laptopje dingen voor mijn blog te doen. Fijn dat je er weer voor wil gaan! Ik vind je blog er sowieso heel mooi uit zien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Had hetzelfde, heb ook een maand niet geblogd maar nu vol goede moed weer beginnen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Aah, ik vind je blog zo leuk! Ik ontdek hem maar nét, maar ik blijf maar rondkijken :) De enquete zal ik nog niet invullen, omdat ik je blog dus nog maar net ken. Eerst nog even verder ontdekken :) Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind je blog heel leuk, ik ga de enquête nu invullen! :) X Minale

    BeantwoordenVerwijderen