Little things to make your room fall ready

Ben ik de enige die zin heeft in de herfst en winter? Ik wil weer truien dragen, warme chocomelk drinken en lampjes ophangen... Ook wil ik m'n kamer altijd een beetje herfst-achtig maken. Met een paar kleine veranderingen is dit zo gedaan. And so I did.


- Lampjes ophangen


Oké, dit is zo niet orgineel, maar het maakt zo'n groot verschil. Het wordt natuurlijk sneller donker nu, en om dan in je kamer te zitten met allemaal kleine lampjes en kaarsjes aan... je snapt het.

- Fotolijst en plankjes make-over

In dit fotolijstje had ik eerst die banana leaf print zitten, wat vrij zomers is. Dit heb ik vervangen met wat neppe herfstbladeren (achteraf had ik misschien een witte achtergrond moeten doen, maar zo heeft het ook wel wat). Ook ligt er hier en daar een takje en een blaadje. Het potje rechts is café latte thee, say what?! Ook hangen er wat lampjes aan het plankje (uiteraard).

- Hier en daar een herfstblaadje
Of dit veilig is, ik zal het niet weten haha, de kaars is toch al opgebrand.. Hier en daar wat (neppe) herfstblaadjes leggen kan ook een heel groot verschil maken. Deze geurkaars komt trouwens van de Primark en ik heb met rosé goud lint even wat probeersels gedaan haha. 

- Let 'em know


Hoe leuk is deze vlaggenlijn van de Hema? Je kan er met krijtjes op schrijven (die je er ook bij krijgt). Ik heb er een paar vlaggetjes afgehaald aangezien hij een beetje te lang was. Links heb ik een blaadje getekend en rechts een scheef kopje thee (we moeten het er maar mee doen). - Hang een cosy sweater op 
Als je een kledingrek hebt staan in je kamer ben ik ten eerste heel jaloers op je en kan je ten tweede kleren in  herfsttinten op gaan hangen. Ik heb maar gewoon m'n favoriete oversised trui opgehangen haha.

- Mandje met fall essentials 
Ik heb zo veel mandjes en ik weet echt niet wat ik er mee moet. Deze heb ik in ieder geval gevuld met een leuk dekentje (oké, dit is een sjaal, maar het gaat om het idee) en pantoffels. 

 - Kleine herfstblaadjes in een potje stoppen.
Deze kleine herfstblaadjes heb ik vorig jaar gekocht bij Xenos (zag ze dit jaar weer). Ik heb er al eerder een DIY mee gedaan, toen maakte ik een fall phonecase. Nu heb ik dezelfde blaadjes in een potje gedaan, met wat takjes erbij, en het ziet er zo leuk uit! 

Verander jij iets in je kamer in de herfst? 

p.s. bedankt voor het invullen van de enquête! Ik heb al een aantal dingetjes veranderd aan de lay-out. Wat vinden jullie er van? Bij de vraag over welke artikelen er nog gemist worden hebben de meeste mensen outfits (oh oh) en persoonlijke posts (zoals maandelijkse diaries) gekozen.  Het tweede was ik al van plan, maar de outfits weet ik nog niet haha. Je kan je in ieder geval wel volgen op de app Cluise, waar ik af en toe een outfit deel. Zoek op 'Merel Mocking' in de app en dan zal je het moeten vinden (denk ik, hoop ik). 

22 opmerkingen:

  1. Ah, echt super leuk allemaal! Lekker herfstproof. Ik moet m'n kamer ook gauw eens in de herfststemming gaan brengen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk!! Even een vraagje; welke camera gebruik je? Ik blog ook en wil binnenkort een spiegelreflex camera aanschaffen, maar heb geen idee welke een beetje fijn is...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Voor deze foto's heb ik een Nikon D3200 gebruikt met een 50 mm lens, maar vaak gebruik ik ook gewoon m'n telefoon hoor haha (iPhone 6).

      Verwijderen
  3. Ahh superleuke ideeën! Je herfstige plankje is superleuk, en je mandje met sjaal & sloffen is ook briljant. Staat superleuk!!!

    ♥♥♥ Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel mooi. Vooral dat fotolijstje vind ik mooi gemaakt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er super leuk uit! Ik vind dat mandje helemaal geweldig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat is het leuk geworden! Die lampjes maken het ook echt af :) Gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een gezelligheid! Dat kaarsje met die rose gouden tape, mooooi!! Love die extra touch.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Of ik zin heb in de herfst? Qua kledij en interieur wel ja, maar ik ben nu al verkouden en weet dat ik dat heel vaak ga zijn de komende maanden, helaas! Oh, je kamer ziet er echt héél erg leuk uit, een droomkamer, haha! (:

    BeantwoordenVerwijderen
  9. AHH, zo leuk!! Je plankje ziet er zó tof uit! En ook je slinger is heel gaaf! En waar heb je dat leuke mandje waar je je denkentje/sjaal en pantoffels in hebt gedaan vandaan, hij is echt superleuk! Ik heb ook best zin in de herfst, in sweaters, cardigans en mutsen maar ik vind het weer soms wel balen. Tenzij je binnenzit terwijl het weer eens voor de driehonderdvijfenzestigste keer regent, dan is het wel weer gezellig en knus :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oeh leuk gedaan! Nu ik dit zie heb ik echt zin om mijn hele kamer klaar te maken voor de herfst en lekker op te ruimen. Ik weet wat ik ga doen dit weekend, haha!
    x Nadia

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw, dat ziet er allemaal superleuk uit! Ik verander eigenlijk weinig aan mijn interieur, al staan er nu wel meer geurkaarsen dan anders :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een toffe inspiratie! Ik wil sowieso even mijn kamer veranderen en dit komt heel goed van pas :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een leuke ideeën allemaal! Ikzelf verander niet zoveel aan mijn interieur maar ik probeer zo nu en dan wel wat af te wisselen ;)

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik hou van zomerse decoratie op mijn kamer, maar dit is ook een goeie dosis herfstinspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Jeetje wat heb jij een geweldig interieur zeg!! Ik heb een kledingrek hihi maar die hangt bomvol spullen.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen