Pretty Little Liars Tag ♥

Let op: deze tag bevat spoilers.Pretty Little Liars is mijn favoriete serie. Mocht je PLL niet kennen, klik hier. Ik kan niet wachten tot het weer begint 10 juni. Ik heb deze tag al vaker voorbij zien komen. De orginele vragen zijn al weer van een tijdje terug. Ondertussen is er dus al veel meer gebeurd of weet je het antwoord erop al. Daarom heb ik de vragen een beetje aangepast. Nogmaals, als je nog niet alles hebt gekeken zou ik deze tag nog maar even niet gaan lezen, ssppooiileerss.

 Het zijn 11 vragen, zoals ik al zei zijn sommige een beetje aangepast of weggelaten. 

1. Who is your favorite character?
Hmm. Ik denk Hanna. Ik vind haar heel erg grappig met sommige opmerkingen. Oh wacht, A natuurlijk. Dat maakt het allemaal nou zo spannend haha. 

2. Who do you ship?
Haleb ! (Hanna en Caleb). Ik vond het zo jammer toen Caleb wegging voor Ravenswood. Gelukkig is Ravenswood gecanceld en komt Caleb terug. Ik vond Ravenswood namelijk echt heel eng..  

3. Most memorable cheesy/stupid moment
Ik vond alles toen met Emily & het zwemmen, Paige en Emily's ouders. nooit zo boeiend om te zien. Het had niet echt wat met de rest te maken. Ook nu in seizoen 4, allemaal scenes over Spencer en pillen + Spencer in Radley. Dat vind ik ook wel wat minder. Ook het hele gebeuren met Maggie vond ik een beetje vaag.  Oh ! En dat ik zó lang heb moeten wachten op de episode waarin we te zien kregen wat er in 'the trunk' zat.. zat er gewoon een dood varken in.. 

4. Who is your favorite villain?
Ik vond Mona wel erg goed als A. De episode waarin bekend werd gemaakt dat Mona A was was zo spannend ! Ook Jenna. Niet dat Jenna echt perse slecht is. Maar zo komt ze vaak wel over. En op een of andere manier voegt dat wel wat toe aan de serie. Het maakt het nog extra spannend. 

5. Who do you predict may become a villain?
Lucas ! Ik zei dit al eerder ergens en toen kreeg ik de reactie dat het al bekend was dat hij 'part of the A team' was. Dat heb ik dan gemist? Of is dat helemaal niet zo? Ik weet het niet. Maar in een flashback zei hij tegen Mona, over Alison iets van; 'We pakken haar wel terug.'Ook zag je in een episode A op een skateboard & vervolgens vallen. Later zag je Lucas bij Hanna met een gewonde knie zeggen dat hij een skateboard ongeluk had ? .. Ik denk altijd al dat Lucas A is. Maar hij is nu al zo lang weg dat ik nu wel zo'n beetje denk dat hij gewoon helemaal weg is uit de serie. 

6. Which girl do you think has been most hurt by A?
Ik denk Spencer of Emily. Spencer was uiteindelijk in Radley gekomen door A. En Emily was bijna in stukjes gehakt in Ravenswood haha. Beide hadden ze door A ook veel problemen thuis gekregen en zo. Dus ik denk hun 2. En Aria het minst. (En Alison natuurlijk het állermeest)

7. Which girl's style do you like the most?
Ik denk dat ze allemaal wel eens wat aan hebben dat je denkt, ew. Maar ik denk dat ik Hanna's en Emily's style toch het leukst vind. Emily's style is meer sportief en casual. En Hanna's style is meer mer jurkjes, roze etc. Beide stylen vind ik leuk. Aria heeft ook wel eens leuke dingen aan, maar af en toe wel een beetje te.. heftig haha. 


8. Least favorite character of the 4 liars and then overall?
Van de liars denk ik Emily / Spencer. Emily omdat alle scenes met haar wat even niks met A en alles te maken heeft vind ik nooit zo boeiend om naar te kijken. En Spencer omdat ik het ook niet echt leuk vond toen ze zegmaar 'gek' was geworden, en nu met die pillen. In het begin was het wel spannend allemaal. Maar het gaat een beetje te lang door met haar. En van allemaal waarschijnlijk Emily's ouders of Aria's vader.. niet zo boeiend. 

9. What has been the biggest shocking moment?
Ik denk toen bekend werd gemaakt dat Mona A was. Ik had het zelf helemaal niet door. Toen ik het terug keek zag ik het wel eerder doordat Spencer dat kauwgom papiertje van Mona in A's lair vond. Die dingen realiseer ik me later pas. Of toen Ezra in A's lair was en zo met de kast ging slaan. Dat zag ik ook echt niet aankomen. Dat Alison nog leefde was dan weer geen shock-moment want dat zag je steeds meer aankomen. 

10. Did you thought Toby was really dead?
Oh, dat weet ik niet eens meer. Volgens mij dacht ik het eerst wel. Maar later weer niet omdat Spencer helemaal niet had gekeken of het Toby wel echt was. En het zou ook helemaal niet logisch zijn want Toby hoort er gewoon bij. 

11. What would you do if A was after you?
"991 What's your emergency?"
"HEEEEEEELP MEEEEEE"
Dat zo'n beetje.. 


Dat waren alle vragen (:

Wat was jou most shocking moment ? 

17 opmerkingen:

 1. Deze tag heb ik nog nooit voorbij zien komen, wat leuk! Ik vind PLL ook echt een hele leuke serie, kan niet wachten tot het nieuwe seizoen weer begint :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn zus is helemaal verslaafd aan pll hihi! Ik heb een tijd gossip girl gevolgd, maar nu ben ik opeens over gestapt naar breaking bad hahah!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel veel mensen kijken Breaking bad idd. Heb eigenlijk geen idee waar het over gaat. Laat ik de trailer maar een kijken haha. Gossip girl heb ik paar episodes van gekeken, maar heb nooit echt tijd gehad om alles verder te kijken.

   Verwijderen
 3. Ik kijk ook PLL, maar ben het over veel dingen niet eens haha. Zo vind ik Aria's style juist echt te gek! Maar ja, zo ieder zijn eigen mening :) Leuke tag!
  Liefs Apollonia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat kan haha. Ik vind wel dat hun kleding steeds leuker word. Van allemaal.

   Verwijderen
 4. ik kijk het zelf niet, maar ga morgen toch maar eens een aflevering opzoeken :)

  groetjes. http://dazzlingdots.weebly.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke antwoorden, ben het echt met veel dingen met je eens. Haha, heel leuke serie! Liefs,
  http://imkcool.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een hele leuke blogpost!
  http://maketodayamazingblog.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een onwijs leuke tag!! Ik volg je nu via bloglovin, zou het leuk vinden als je ook eens een kijkje komt nemen op mijn blog en mij ook volgt. Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een toffe tag, PLL is zó leuk! En Hanna is inderdaad het leukste karakter haha. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk artikel en wat heb je een leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vind het echt een super leuke serie. Leuke blog heb je!! Volg je op bloglovin

  BeantwoordenVerwijderen
 11. OH MYY, OH MYY, ik ben zo verslaafd aan PLL. Het is te erg, ik kan er niet tegen dat er maar eens in de week een aflevering is, why why why

  BeantwoordenVerwijderen