September // been there, done that


Woeh woeh, m'n eerste maandelijkse diary. Het leek me al een tijdje leuk om hier aan te beginnen en dat werd wel bevestigd toen de meeste die laatst een enquête over mijn blog hebben ingevuld dat miste op mijn blog. Maandelijks, want een scholier doet niet zo veel interessants in een week ;'). Nu heb ik me er nog niet echt op gefocust in september aangezien ik halverwege september dit besloot en wat foto's bij elkaar heb moeten rapen. Dus foto's zullen niet perfecto zijn (telefoon shame on u).

Ik begon september met een avondje bowlen. Maareh, of het een beetje goed ging... Laatst was ik met school naar Praag, waar we ook gingen bowlen & ik had volgens mij 10 (of zit ik te hoog nu...) mooie punten gescoord in de hele ronde. Ach joh, het is leuk. Ook kocht ik kaartjes voor Fifth Harmony. 
Het allerliefste hondje van de wereld (Luna) werd op 10 september 10 jaar. Ondertussen is ze wel wat groter hoor (dah). Maar nog steeds schattig :)
Een middagje Arhnem.. (dit was lekker). 
Een dagje Den Bosch en... wháat. Waarom zit dit niet in Amsterdam? 
Natuurlijk moest ik een donut meenemen. Ik vind deze sweater van America Today heel leuk, maar wit staat me niet. Struggles... Dus dat was mijn hele interessante dagje Den Bosch haha. 
Wat ben ik toch nuttig bezig bij Nederlands he. De kwaliteit van deze foto is ook heel mooi he. (s a r c a s t i c)
Scheveningen. 
Snapchats van een verjaardag. Die 'polaroid' had ik samen met nog iemand gemaakt als grapje. Die driehoekjes zijn geknipt uit rosé goud gekleurd lint. Het zag er wel grappig uit haha.

Pizza muffins zijn lekker.
Ik ben zo blij met deze sjaal. Hij komt van de H&M. Ik vind de kleur gewoon heel leuk.
Wat heb ik verder gedaan? Eh, eten, slapen, naar de stad gaan, naar school gaan. September was in ieder geval niet zo schokkend haha. De laatste foto is trouwens in de Urban Outfitters, het ziet er zo leuk uit. Jammer genoeg was het al gesloten.

Dat was dan m'n hele treurige kwaliteit diary van september. In oktober staat er in ieder geval meer op de planning en ben ik wat meer voorbereid haha.

Wat heb jij gedaan in september? 

11 opmerkingen:

 1. Oh, bowlen is echt superleuk om samen met je vrienden te doen! Wat een schattige foto van je hond, heb je ook recentere foto's? (: Super dat je dit nu maandelijks gaat doen, ik vind zo'n diary altijd leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk om zo je foto's te bekijken. Oh en Luna smelt ik helemaal bij weg, ze is vast nog net zo lief :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaahh je hondje wat een schatje. Ik vind bowlen altijd zo leuk, maar ik kan het eigenlijk echt voor geen meter haha :')

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's! En al die donuts.. wow! Ik wil ook zo'n winkeltje in Almelo, het liefst om de hoek haha! (misschien beter van niet)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuke foto's en updates! Je hondje was ZO schattig (nu vast ook nog haha, maar die foto is echt heel lief)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat was je hondje schattig als pup, echt zooo lief haha. Leuke foto's allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's! Je sjaal ziet er prachtig uit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk om te zien zeg! Ik vind je die foto van je hond schattig, maar ja dat zijn alle puppies haha. Al zal hij nu ook nog wel schattig zijn ;) En die sjaal is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen