App | Scoopshot ♥

Op je telefoon zitten, foto's maken en er ook nog eens geld mee verdienen? Scoopshot is het antwoord. Een tijdje terug las ik ergens over deze app. Ik heb de app nu ook al een tijdje en heb er ook echt wat mee verdiend ! Wat de app allemaal inhoud? lees verder..
First, sorry dat ik zo lang niks meer heb gepost. Heb het de laatste tijd een beetje druk met toetsweken etc. (En beetje inspiratieloos, maar komt wel weer haha) Over een weekje eindelijk vakantie (:

Met Scoopshot kan je geld verdienen door jou foto's te verkopen. Je kan je eigen foto's uploaden, en zelf de prijs bepalen. Of je kan een foto maken voor een 'task', van Metro bijvoorbeeld. Zo kan Metro bijvoorbeeld vragen aan mensen; 'Wat heb jij altijd bij je?' of  'Wat doe jij op Vaderdag?'. Maak daar dan een foto van, en Metro kiest er een aantal uit die ze van je kopen. Meestal voor 5 euro. Maar er zijn ook 'tasks' van andere bedrijven, die veel meer geven.


Wanneer je foto gekocht is, krijg je een melding. Ik heb nu 3 foto's verkocht. Alle drie door Metro. Dus voor 3 hele simpele foto's heb ik gewoon 15 euro gekregen! Hallo nieuw shirtje (:


Als je foto dus gekocht is, kan je dat laten uitbetalen. Waarvan ik nog niet hélemaal snap wat alle mogelijkheden zijn. Maar één van de 2 is gewoon naar je bank over laten maken. Het duurde wel erg lang voordat het over was gemaakt. Ongeveer 1,5/2 weken. Maar super handig. En je hoeft ook helemaal geen mooie foto's te kunnen maken, want ze kopen ook de lelijkste foto's haha. De app is overigens gratis en voor zowel Iphone als Android. 


Kende jij Scoopshot al ? 


5 opmerkingen:

 1. Wat een super leuk idee!
  Ga ik zeker eens bekijken in de toekomst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een tof idee. Ik kende dit helemaal niet! Ik ga dit zeker eens bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke app! Gelijk gedownload, super leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit klinkt echt geweldig! Ga het gelijk downloaden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een leuke app! Super handig, ga hem meteen installeren! X

  BeantwoordenVerwijderen