Mijn 5 favorite niet-zo-bekende apps

Dit is mijn allereerste blogpost, hope u like it (:

Omdat ik zelf altijd op zoek ben naar leuke nieuwe apps om te downloaden, maak ik een artikel met mijn 5 favoriete apps (Naast twitter, instagram etc) om jullie ook weer op ideeën te brengen. 1. Spray can
 
Als je van tekenen houdt, dan is deze app sowieso wat voor jou. Met deze app maken mensen over de hele wereld tekeningen & plaatsen die op hun profiel. Je kunt 'Artists' volgen,  tekeningen liken & erop reageren. 
In de gallery kun je de laatste te tekeningen en de meest populaire zien. Ik vind het een hele leuke app, al zal ik het eerder op een tablet downloaden want op een klein Iphone schermpje gaat het een beetje lastig.
Zelf heet ik  Cutenessmerel op spraycan.

2. Dreamdays 

Met de dreamdays app kun je verschillende datums invoeren waar je erg naar uitkijkt. Daar kan je ook een achtergrond, spraakmemo etc bijvoegen. Op de 'homepage' zie je dan al je dreamdays en hoeveel dagen het nog duurt tot het die dag is. Of, hoeveel dagen geleden die dag was. 

3. Impressia

Impressia is een fotobewerkingsapp, waarmee je je foto's super schattig mee kunt maken. Je hebt gewoon filters, maar ook borders, tekst, doodles & effecten. (Zoals de foto wat lichter maken) Ik vind het een hele leuke app. Hij kost alleen wel 89 cent. 

4. Akinator 


Met deze app moet je een persoon in je hoofd nemen. Dat kan een bekend iemand zijn, maar ook bijvoorbeeld je broertje. Vervolgens worden er een aantal vragen gesteld over die persoon. En bij mij, word het áltijd goed geraden. (Stel de vragen aan 1 van je vrienden en laat ze denken dat je helderziend bent haha)
Deze app kost ook geld helaas, maar is ook gratis te doen op het internet.  Klik hier voor de site

5. Helium Video Booth

Met deze app kun je videos opnemen, of videos uit je gallerij selecteren. Die videos kun je heel snel laten gaan of  heel sloom en  met een hoog stemmetje of met een hele lage stem. Het is een hele grappige app (:
Hier is een gratis Lite versie van, en ook een betaalde versie met meer mogelijkheden. Dat waren mijn 5 favoriete niet-zo-bekende apps, ik hoop dat jullie ze ook leuk vinden & er wat aan hebben. 

-x 


Weet jij nog leuke apps?

4 opmerkingen: